E.ON Partneresemény oldal
2016 óta a Önök szolgálatában

Zichy Park Hotel

Bikács

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
110 fő
Szálláshely kapacitás:
100 fő
Szobák száma:
45 db
Termek száma:
2 db
Ajánlatkérés

Kiemelt szolgáltatások

Szervezett borkótolók, saját borospince
Szervezett borkótolók, saját borospince
Megízlelhetik a környék legjobb pincészeteinek remekeit.

Megközelíthetőség

Cím
  • 7043 Bikács, Kistápé Liget
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Szekszárdtól
0.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Öreg Tölgy Terem 170 m2 110 fő - -
Borostyán Étterem 0 m2 - 130 fő -
Babits Terem 0 m2 - - 40 fő

Helyszín információk

A családbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.

Tágas terek, jól felszerelt, kellemes hangulatú szobák, avagy az otthoni kényelme vidéki környezetben. A szobatípusokat az egyedülállók, párok, családok és baráti társaságok igényeit egyaránt szem előtt tartva alakították ki.

A Zichy Park Hotel gyönyörű környezete, a természet közelsége és az abból áradó nyugalom, valamint a szálloda wellness részlegének frissítő és kényeztető szolgáltatásai az év minden napján a tökéletes pihenés lehetőségét kínálják. Míg a wellness világ a szabadidő aktív és kellemes eltöltését teszi lehetővé, addig a masszázs ajánlatok segítenek a testi-lelki egyensúly kialakításában, hiszen ez manapság elengedhetetlen feltétel egészségünk megőrzéséhez.

Konferencia, rendezvény, csapatépítés, vállalati tréning, meetingek...

Mindezek alapvető sikere a tökéletes helyszín kiválasztásában is rejlik.
 A csodaszép környezetben fekvő Zichy Park Hotel a céges rendezvényekhez minden szempontból megfelel, köszönhetően a magas színvonalú technikai felszereltségének, a vendégszerető és szakképzett személyzet felkészültségének és tapasztalatának. A munka után pedig jöhet egy kis kulináris élvezet a szálloda éttermében, ellazulás a wellness részlegen, aztán akár egy hajnalig tartó mulatozás.

A wellness és konferenciaszálloda 170 m2 alapterületű, légkondicionált Öreg tölgy konferenciaterme egy mobil fallal kettéosztható, így akár két kisebb esemény egyidejű megszervezése is lehetővé válik. A terem természetes fénnyel ellátott, a Zichy Parkra néző ablakokon át csak úgy árad be a fény, kellemes hangulatot teremtve a rendezvény kimeneteléhez.
A konferenciaterem tágas előtérében lehetőség van kiállítás, termékbemutató alkalmával standok elhelyezésére, de alkalmas a vendégek fogadására, rendezvény regisztráció lebonyolítására is. Az előtérben kerül tálalásra az összejövetelek szünetében a kávé, az üdítő, a hidegtálak, hogy a vendégek kicsit felfrissítsék magukat a munka közben.

A szálloda több napos konferenciák, céges rendezvények résztvevői számára, 110 fő részére kényelmes elhelyezést biztosít a főépületben és a szálloda parkjában található, de a hotelhez szervesen hozzátartozó melléképületekben.