E.ON Partneresemény oldal
2016 óta a Önök szolgálatában

Hotel Marina-Port

Balatonkenese

Balaton
Maximum kapacitás:
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
53 db
Termek száma:
0 db
Bográcsozás:
igen
Ajánlatkérés

Megközelíthetőség

Cím
  • Balatonkenese, Kikötő u. 2-4.

Autóval: Budapestről vagy Siófokról az M7 autópályán a balatonfüredi leágazástól 10 perc autózásra található, Balatonakarattya után Balatonkenese.
Veszprém irányából a 8- as számú főúton kb. 5 km után kell jobbra kanyarodni a 72-es útra, majd Litéren, Balatonfűzfőn át 10 perc után következik Balatonkenese.

Vonattal: Balatonkenese vasútállomás a Budapest – Tapoca vasútvonalon található. A vasútállomás kb. 5 percnyi sétára van a szállodától.

Autóbusszal: Balatonkenese megálló a Budapest – Hévíz útvonalon található. A buszmegálló közvetlenül a vasútállomás előtt van, kb. 5 percnyi sétára a szállodától.

Helyszín információk

A balatonkenesei Hotel Marina Port**** Budapesttől alig egy órányi autóútra található. A közvetlen vízparton elhelyezkedő szálloda ideális környezetet biztosít céges rendezvények, tréningek, szemináriumok, workshopok és családi rendezvények professzionális, igény szerinti megvalósításához. A változatos nagyságú konferencia termeink között mindenki megtalálja a céljainak megfelelőt. Mindegyik természetes megvilágítású, légkondicionált és alapvető technikai eszközökkel felszerelt, Wi-Fi-vel ellátott.