E.ON Partneresemény oldal
2016 óta a Önök szolgálatában
Residence Balaton Conference & Wellness Hotel*

Residence Balaton Conference & Wellness Hotel

Siófok

Balaton
Maximum kapacitás:
170 fő
Szálláshely kapacitás:
120 fő
Szobák száma:
57 db
Termek száma:
5 db
Teljes terület:
193 m2
Bográcsozás:
igen
Ajánlatkérés

Kiemelt szolgáltatások

Vitorlás csapatépítés
Vitorlás csapatépítés

Főző party a Kukorica Csárdában
Főző party a Kukorica Csárdában

Különleges kávészünetek (fagylalt bár, lollypop party, házi pasták, stb)
Különleges kávészünetek (fagylalt bár, lollypop party, házi pasták, stb)

Megközelíthetőség

Cím
  • 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Szekszárdtól
1.5 órára
Székesfehérvártól
0.5 órára
Veszprémtől
1 órára

Autóval: M7-es autópálya Budapest felől: Az M7-esen Budapest felől érkezve Siófok Centrumnál kell elhagyni az autópályát. A Kijárat után jobbra, végig egyenesen a Vak Bottyán utcán (négysávos út). Több kereszteződés következik, majd egy vasúti átjáró. A vasúti átjáró után a 3. utca balra az Erkel Ferenc utca. A szálloda a 49. szám alatt található.

Nagykanizsa felől: a 7-es főúton Zamárdi után, Siófok előtt Balatonszéplak-Felsőnél kell balra kanyarodni. A vasúti átjáró után rögtön jobbra (itt tábla jelzi a szállodát), majd végig egyenesen a vasúti sínek mellett. Az utca végén balra, innen már látható a szálloda.

Vonattal: Siófok Vasútállomás, mellette található a Siófok Autóbusz állomás, Busz helyi járat 1, a szálloda megállója: Bethlen Gábor utca.

Autóbusszal: Siófok Autóbusz állomás, Busz helyi járat 1, a szálloda megállója: Bethlen Gábor utca.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Széchenyi terem 193 m2 170 fő 80 fő 100 fő 60 fő
Széchenyi I. 110 m2 100 fő 48 fő 60 fő 30 fő
Széchenyi II. 83 m2 60 fő 24 fő 40 fő 20 fő
Balaton terem 140 m2 120 fő 64 fő 100 fő 60 fő
Balaton I. 84 m2 90 fő 40 fő 46 fő 40 fő
Balaton II. 56 m2 40 fő 24 fő 25 fő 20 fő
Kossuth terem 35 m2 - - - 12 fő
Szekció I. 47 m2 45 fő 16 fő 30 fő 20 fő
Szekció II. 45 m2 20 fő - 15 fő 15 fő

Helyszín információk

A sikeres rendezvények lebonyolításának érdekében a szálloda különböző méretű és alakú konferencia- és tréning termekkel rendelkezik, melyek egyaránt alkalmasak kisebb vagy nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására. A szálloda termei, a hozzá kapcsolódó outdoor helyszínek, valamint a hozzáértő, tapasztalt kollégák közreműködése emeli a szállodát a legközkedveltebb tréning helyszínek sorába.

Széchenyi terem: a szálloda legnagyobb terme a földszinten található, közvetlen bejárati-, lobby-, étterem-, és mosdó kapcsolattal. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem. Maximum befogadóképesség 170 fő.

Széchenyi I.: a földszinti plenáris terem nagyobb leválasztott szekció terme. Maximum befogadóképesség 100 fő.

Széchenyi II.: a földszinti plenáris terem kisebb leválasztott szekció terme. Maximum befogadóképesség 60 fő.

Balaton terem: a szálloda második legnagyobb terme, közvetlen panoráma terasz- és mosdó kapcsolattal. A téglalap alakú terem ideális plenáris ülések helyszíneként. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem. Maximum befogadóképesség 120 fő.

Balaton I.: a 3. emeleti plenáris terem (Balaton terem) nagyobb leválasztott szekció terme, közvetlen terasz- és mosdó kapcsolattal. Maximum befogadóképesség 90 fő.

Balaton II.: a 3. emeleti plenáris terem kisebb leválasztott szekció terme, közvetlen terasz- és mosdó kapcsolattal. Maximum befogadóképesség 40 fő.

Kossuth terem: a földszinti plenáris terem szomszédságában található kis szekció terem, közvetlen bejárati-, lobby-, étterem-, és mosdó kapcsolattal. Ideális, ha a plenáris ülést szekcionálni szeretnék, vagy bármely kisebb létszámú összejövetel önálló helyszíneként. A legyező alakú terem szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem. Maximum befogadóképesség 12 fő.

Szekció I.: a földszinti szekció terem az étteremből nyílik, közvetlen étterem-, terasz-, és mosdó kapcsolattal. A téglalap alakú terem ideális kisebb plenáris ülések, ill. zártkörű étkezések helyszíneként, de bármely más funkciónak megfelelően is berendezhető. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, klimatizált terem. Maximum befogadóképesség 82 fő.

Szekció II.: a harmadik emeleti terem exkluzív berendezésű, közvetlen terasz- és mosdó kapcsolattal. Ideális vezetőségi megbeszélések, kis létszámú partner találkozók, fogadások helyszíneként. Szőnyegpadló borítású, természetes fényű, sötétíthető, klimatizált terem. Maximum befogadóképesség 30 fő.

A borvidék kiváló lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez.