E.ON Partneresemény oldal
2016 óta a Önök szolgálatában

Sarlóspuszta Club Hotel

Tatárszentgyörgy

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
171 fő
Szobák száma:
71 db
Termek száma:
7 db
Helyszín típusa:
szálloda
Ajánlatkérés

Megközelíthetőség

Cím
  • 2375 Tatárszentgyörgy, 2375 Tatárszentgyörgy
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Kecskeméttől
0.5 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Nagyterem 132 m2 120 fő 60 fő 80 fő 50 fő
Kisterem 128 m2 80 fő 40 fő 50 fő 30 fő
Különterem 48 m2 35 fő - 20 fő 18 fő
Emeleti Nagyterem 150 m2 200 fő 200 fő 100 fő 80 fő
Emeleti Zöld Terem 32 m2 24 fő 24 fő 18 fő 18 fő
Földszinti Tárgyaló 45 m2 24 fő 30 fő 18 fő 18 fő

Helyszín információk

A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. Természeti adottságai, illetve különleges szállodai szolgáltatásai révén ideális környezetet nyújt mind a vállalati, mind a családi rendezvények résztvevőinek, illetve az aktív kikapcsolódást keresőknek.

A szálloda a Hotelstars Union által minősített, ***Superior besorolással rendelkezik. A három hotelépület összesen 181 fő részére biztosít férőhelyet. A vidék hangulatát megidéző, kiváló étteremben a magyar konyha remekeivel és tájjellegű ételekkel várják a kedves Vendégeket. A szálloda a szabadidős szolgáltatások és programok széles választékát kínálja.

Egy konferencia, vagy más hivatalos rendezvény megszervezésekor nagy kihívás a megfelelő helyszín, a hozzáértő személyzet megtalálása, illetve az egyéb szükséges feltételek biztosítása. Az elégedett Vendégek bizonyítják, hogy partnertalálkozó és/vagy vevőtalálkozó, szakmai tanfolyam, szeminárium, konferencia, fogadás, prezentáció, illetve továbbképzés esetében a Sarlóspuszta Club Hotel a megfelelő választás, ahol rendelkezésre áll a rendezvényekhez szükséges összes infrastruktúra.

E rendezvényszálloda adottságai lehetővé teszik speciális koncepciókra épülő, különleges rendezvények megszervezését is. A jól felszerelt termek a szálloda kapacitását meghaladó befogadóképességgel rendelkeznek, az egyéb közös helyiségek (étterem, nyári étterem) pedig igény szerint szintén méretes rendezvénytermekké alakíthatók. A természetes környezet és a szabadidős programok választéka számos lehetőséget kínál arra, hogy a szakmai munka végeztével a résztvevők a lehető legkellemesebben lazíthassanak.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • családias
  • elzárt
  • szabadtéri
  • csendes